• 0371.172.077
  • office@btmsecuritate.ro

Oferta Paza si Protectie

Va multumim pentru interesul acordat produselor si serviciilor noastre.
In alegerea variantei optime pentru asigurarea bunurilor si valorilor dintr-un obiectiv, a vietii persoanelor, BTM Divizia de Securitate   va sta la dispozitie, prin profesionistii sai, cu servicii de consultanta de specialitate.
SC BTM Divizia de Securitate  ofera toata paleta serviciilor de paza executate cu personal uman si se adreseaza unei game largi de beneficiari, din diverse sfere de activitate. Servicii de protectie si paza a unor obiective industriale, comerciale, culturale, sportiv sau de alta natura, ce se executa prin agenti de paza bine instruiti, calificati si echipati. Serviciile beneficiaza de sprijinul echipajelor de interventie rapida cu misiunea de a interveni in cazul comiterii unor fapte anti-sociale, situatii care impun o actiune eficienta.
Tarifele serviciilor de securitate cu personal uman
Vă prezentăm mai jos tarifele  practicate de societatea noastră, diferenţiate pe categorii de activităţi, număr de posturi de pază, grad de dificultate în executarea serviciului, stabilite în funcţie de obiectul de activitate al fiecărui beneficiar:
  1. Obiectivul dumneavoastra se incadreaza in categoria
Serviciilor de pază, securitate si control acces ,  cu agenti de paza  cu  un grad  mediu de dificultate.
În aceste preturi oferim:
-personal specializat, antrenat, scolarizat si avizat de Politie sa desfasoare activitatii de paza;
-controlul posturilor cel putin o data la 24 de ore, ziua sau noaptea. Controlul activitatii agentilor de paza se face, atât în timpul zilei, cât si pe timpul noptii, de catre personalul de conducere, dar si de personalul special angajat în acest scop. Subliniem ca sustinem activitatea de supraveghere a modului în care agentii  îsi  îndeplinesc sarcinile si atributiile prevazute în consemnul postului si cu mijloace de control electronic specific, care are la baza programul obligatoriu de patrulare cu ore si puncte precise de validare. În acest fel, se poate elabora un plan de control, patrulare si supraveghere bine controlat, corelat cu specificul terenului, vizibilitatii, accesului, orelor de trafic maxim sau minim, caracteristice fiecarui tip de obiectiv.
-echipament standard (uniforme cu însemnele BTM DIVIZIA DE SECURITATE  sau uniforma civil si ecuson);
-mijloace de aparare: tonfa, spray lacrimogen, electrosoc, arme de foc, etc.;
-mijloace de legatura radio pentru asigurarea comunicarii între agentii de paza din obiectiv, între agentii de paza si dispeceratul BTM DIVIZIA DE SECURITATE SRL, respectiv echipajele mobile.
-asistenta la întocmirea Planului de paza în maxim 30 de zile de la semnarea contractului.
    Societatea dispune de asigurare incheiata cu Allianz-Tiriac Asigurari S.A. pentru suma de 250.000€
Personalul BTM DIVIZIA DE SECURITATE  este selectat, instruit, calificat si  specializat în functie de specificul activitatilor, astfel: activitati de paza si ordine, control acces, dispecerat, însotire persoan si  însotire transport valori.
Consideram ca munca noastra nu reprezinta doar un simplu plan de afaceri ci este în primul rând profesia noastra, încercând prin acest lucru sa asiguram linistea si protectia de care au nevoie beneficiarii serviciilor noastre.
Sperând ca oferta noastra pentru pachetul de servicii enuntate mai înainte vine în
întâmpinarea dorintelor, cerintelor si necesitatilor dumneavoastra, asteptam cu interes sa  ne contactati pentru organizarea unor întâlniri, în vederea purtarii discutiilor si negocierilor pentru stabilirea conditiilor contractuale ale colaborarii noastre.
Suna acum
Open chat