• 0371.172.077
  • office@btmsecuritate.ro

Servicii de Monitorizare si Interventie

Activitatile de monitorizare si interventie sunt executate de SC BTM Divizia de Securitate  prin dispeceratul central. Dispecerizarea este activitatea de coordonare a resurselor de interventie operativa cu ajutorul sistemului de comunicatii, in functie de evenimentele primite prin mijloacele de monitorizare permanenta a starii unui sistem de securitate.
Pentru monitorizarea evenimentelor receptionate de unitatile centrale ale sistemelor de securitate la efractie, incendiu, control acces, societatea noastra asigura comunicatoarele GSM. Pentru monitorizarea telefonica beneficiarul trebuie sa asigure linie telefonica, de preferat digitala.
Dispeceratul central permite monitorizarea alarmelor de incendiu, situatie in care se contacteaza unitatile de interventie ale pompierilor, politiei si salvarii, dupa ce in prealabil constatarea preliminara a fost facuta de echipajele de interventie ale SC BTM DIVIZIA DE SECURITATE SRL.
Serviciul de interventie, la nivelul Municipiului Bucuresti, cuprinde echipaje operative formate din agenti pregatiti si echipati special ( pistol cu gaz – unde este necesar, veste, spray-uri paralizante) si agenti de interventie – conducatori auto dotati corespunzator( pistol cu gaz – unde este necesar, veste, spray-uri paralizante).=
Activitatea de asigurare a securitatii se realizeaza prin imbinarea pazei umane de la nivelul fiecarei unitati, cu interventia prin personal specializat la semnalizarea mesajelor de alarma.
Numarul agentilor de paza/interventie se stabileste pentru fiecare unitate in parte in baza situatiei operative existente la nivel local.
Caile de comunicatie intre obiectivele supravegheate si Dispeceratul SC BTM Divizia de Securitate  pot fi telefonice si/sau GSM (non-SMS).
Suna acum
Open chat