Centru Operational Securitate

centru operational securitate

Centru Operational de Securitate

 • Un Centru Operational de Securitate (SOC) este un sistem complex gestionat de o echipă de securitate  responsabilă de monitorizarea și analizarea starii de securitate în mod continuu.
 • Scopul unui Security Operation Center este de a detecta, analiza și răspunde la incidentele de securitate folosind o combinație de soluții tehnologice și un set puternic de procese si proceduri.
 • Centrele de operații de securitate au in componenta analiști, ingineri si tehnicieni de Securitate precum și  manageri care supraveghează operațiunile de securitate.
 • Personalul SOC lucrează în strânsă colaborare cu echipele de răspuns la incidente organizaționale pentru a se asigura că gestionarea crizelor de securitate sunt abordate  si rezolvate in timp util.
 •  Un Dispecerat National de Monitorizare si interventie reactioneaza pe baza unor semnale provenite din centralele de alarmare a sistemelor de securitate prezente in locatiile individuale, SOC reprezinta un concept ce analizeaza, monitorizeaza si adreseaza inteligent riscurile, avand o abordare bazata pe date analitice, ce cauta sa previna amenintarile si sa minimezeze orice expunere.
 • Platformele, aplicatiile si software-urile dedicate actiunilor de interventie si dispecerizare ofera o comunicare si raportare continua si in timp real asupra incidentelor, digitalizand o activitate atat de alerta si de dinamica.

Activitati ale Centrul Operational Securitate BTM:

 • Raportare Zilnică
 • Alertare In Timp Real
 • Interventie Rapida
 • Suport Tehnic
 • Suport Operational
 • Suport in tratarea incidentelor, information & operations management
Personalizare

Fiecare client si locatie sunt analizate de specialistii nostri pentru a asigura masurile de securitate potrivite

24/7 Suport

Dispecerat operational, care monitorizeaza pemanent locatiile unde asiguram securitate si raspund cerintelor clientilor

Promptitudine

Raspundem eficient si corect oricarui incident de securitate sau cerinta de securitate

Angajati instruiti

Prin proceduri de selectie, recrutare, training, control evaluare si reinstruire asiguram angajati instruiti

Control si Supervizare

Prin echipele de management local si zonal, asiguram controlul si supervizarea permanenta a dispozitivelor de securitate.

Specializare

Prin proces continuu de instruire, promovare bune practici, folosire inovatie din domeniu si tehnologie validata asiguram specializarea angajatilor nostri

Ajutam companiile sa obtina succesul asiguran masuri de securitare potrivite

Mai intai intelegem si interpretam nevoia de securitate a clientilor nostri, analizam riscurile ce se pot materializa si apoi construim solutii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Fiecare pas facut de noi impreuna cu clientii nostrii duc intodeauna la o securitate sporita. Ajutam de fiecare data clientii nostri oferind consultanta in alegerea masurilor de securitate potrivita, tinand cont de fiecare data de bugetele alocate masurilor de securitate

paza si protectie
Despre BTM

Securitate eficienta prin angajati si proceduri personalizate

Securitatea este focusul nostru, iar prin utilizarea angajatilor instruiti si specializati plus proceduri si control asiguram securitatea eficienta oricarei locatii

Raportate si analiza incidente securitate

Statistica si analiza incidentelor de securitate ne asigura o buna imagine asupra securitatii locatiilor. Raportam  si investigam evenimentele de securitate si in urma analizelor efectuate luam masuri pentru a creste eficienta securitatii.

BTM Security

De ce sa alegi BTM ?

Balanta perfecta intre costuri si securitate pentru servicii de securitate eficiente

Servicii de paza si protectie personalizate

Angajati recrutati corect, proceduri personalizate, echipa de control si supervizare,  utilizare sisteme de securitate si tehnologii inovatoare pentru a asigura o securitate optima oricarui obiectiv

Angajati instruiti
95%
Control si supervizare
95%
Training permanent
90%
Raportare si analiza incidente
90%
Tehnologie si inovatie
90%

Contact Form