Paza si protectie

In timpul desfasurarii activitatii Agenţii de securitate vor avea următoarele misiuni principale:

  •  Asigurarea pazei, a protecţiei personalului și bunurilor proprietatea beneficiarului contra oricăror manifestări sau fapte antisociale, cum ar fi: furturile, acte de violenţă, distrugeri, etc.
  • Asigurarea şi verificarea bunei desfăşurări a activităţii de aprovizionare operativă a OBIECTIVULUI sau a depozitelor acestuia, în scopul prevenirii oricăror posibilităţi de sustragere din mijloace de transport, la descărcarea şi/sau încărcarea din depozit.
  • Asigurarea respectării de către angajaţii BENEFICIARULUI a Regulamentului de ordine interioară privind accesul, circulaţia şi ieşirea din incinta OBIECTIVULUI şi / sau a anexelor acestuia.
  • Luarea măsurilor de rigoare în caz de tentativă de furt sau de violenţă pe teritoriul OBIECTIVULUI, mergând până la imobilizarea vinovaţilor şi predarea acestora organelor de poliţie competente; sesizarea operativă a acestor organe de ordine, în cazul producerii de astfel de evenimente în spaţiile aparţinând BENEFICIARULUI.
  • Prevenirea fenomenelor de panică şi combaterea acestora, în funcţie de situaţia în fapt, de eventualitatea unor cazuri fortuite sau de forţă majoră (întreruperea inopinantă a curentului electric, incendiu, inundaţie, cutremur etc.), luarea tuturor măsurilor în funcţie de circumstanţele producerii evenimentelor, pentru eliminarea şi restrângerea consecinţelor periculoase. În asemenea situaţii, atribuţiile principale ale agenţilor de pază şi protecţie vor fi: acordarea primului ajutor victimelor şi salvarea, în măsura posibilităţilor, a vieţii acestora, a bunurilor din patrimoniul BENEFICIARULUI.
  • Tinerea unui regim operativ de evidenţă în care se consemnează evenimentele apărute, măsurile luate, precum şi orice dispoziţii primite pe linie de serviciu de la conducerea PRESTATORULUI sau de la conducerea firmei BENEFICIARULUI.
Personalizare

Fiecare client si locatie sunt analizate de specialistii nostri pentru a asigura masurile de securitate potrivite

24/7 Suport

Dispecerat operational, care monitorizeaza pemanent locatiile unde asiguram securitate si raspund cerintelor clientilor

Promptitudine

Raspundem eficient si corect oricarui incident de securitate sau cerinta de securitate

Angajati instruiti

Prin proceduri de selectie, recrutare, training, control evaluare si reinstruire asiguram angajati instruiti

Control si Supervizare

Prin echipele de management local si zonal, asiguram controlul si supervizarea permanenta a dispozitivelor de securitate.

Specializare

Prin proces continuu de instruire, promovare bune practici, folosire inovatie din domeniu si tehnologie validata asiguram specializarea angajatilor nostri

Ajutam companiile sa obtina succesul asiguran masuri de securitare potrivite

Mai intai intelegem si interpretam nevoia de securitate a clientilor nostri, analizam riscurile ce se pot materializa si apoi construim solutii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Fiecare pas facut de noi impreuna cu clientii nostrii duc intodeauna la o securitate sporita. Ajutam de fiecare data clientii nostri oferind consultanta in alegerea masurilor de securitate potrivita, tinand cont de fiecare data de bugetele alocate masurilor de securitate

paza si protectie
Despre BTM

Securitate eficienta prin angajati si proceduri personalizate

Securitatea este focusul nostru, iar prin utilizarea angajatilor instruiti si specializati plus proceduri si control asiguram securitatea eficienta oricarei locatii

Raportate si analiza incidente securitate

Statistica si analiza incidentelor de securitate ne asigura o buna imagine asupra securitatii locatiilor. Raportam  si investigam evenimentele de securitate si in urma analizelor efectuate luam masuri pentru a creste eficienta securitatii.

BTM Security

De ce sa alegi BTM ?

Balanta perfecta intre costuri si securitate pentru servicii de securitate eficiente

Servicii de paza si protectie personalizate

Angajati recrutati corect, proceduri personalizate, echipa de control si supervizare,  utilizare sisteme de securitate si tehnologii inovatoare pentru a asigura o securitate optima oricarui obiectiv

Angajati instruiti
95%
Control si supervizare
95%
Training permanent
90%
Raportare si analiza incidente
90%
Tehnologie si inovatie
90%

Contact Form