Instalare sisteme de securitate

Instalare sisteme de securitate

BTM sisteme va ofera urmatoarele sisteme de securitate:

  • Sisteme de Supraveghere Video

  • Sisteme de Detectie Incendiu
  • Sisteme de Detectie Efractie
  • Sisteme de Protectie Perimetrala
  • Sisteme de Control Acces
  • Sisteme de Interfonie si Videointerfonie
  • Sisteme de Parking si Ticketing
  • Sisteme de sonorizare

Sistemele de alarma cu care lucreaza BTM CORPORATE SECURITY sunt in special sisteme importate care au dat dovada pe parcursul timpului de flexibilitate in configurare si de minima intretinere pentru utilizatori.

Acestea functioneaza excelent pentru conditii de instalare ca sisteme cu avertizare locala, dar si ca sisteme cu posibilitate de transmitere a semnalelor catre dispecerat. Pentru sistemele de securitate instalate complet de societatea noastra, garantia este de 12 luni.

Activitatile de asistenta tehnica si service in perioada de garantie si post-garantie sunt atribuite compartimentului specializat al societatii.

Sisteme de securitate – cerinte legale

 Sistemele de securitate  sunt cele prevazute in  si in legea 333 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanlelor si pot fi echipamente mecanofizice sau electronice.

Aceste sisteme se impart in 3 mari categorii:

 1. sistemele de control al accesului
 2. sisteme de alarmare impotriva efractiei
 3. sisteme de supraveghere video ( on site sau de la distanta)
 • Configuratia sistemelor de protectie mecanofizice si de alarmare impotriva efractiei se stabileste in baza analizei de risc si a cerintelor minimale de securitate prevazute in anexa nr 1 la normele metodologice.
 • Proiectarea aplicatiilor cu sisteme de alarmare impotriva efractiei se realizează in scopul asigurării detectiei si semnalizarii patrunderii neautorizate, restrictionarii accesului, supravegherii video si inregistrarii imaginilor din zonele de interes, precum si al transmiterii semnalelor catre dispeceratele de monitorizare.
 • Sistemele de securitate indiferent de natura lor se instaleaza de societati specializate, licentiate cu personal instruit si avizat in acest sens.
 • Toate sistemele de securitate se realizeaza in baza unui proiect tehnic de securitate care dupa caz se avizeaza sau nu de catre Serviciul de ordine publica.
 • Toate sistemele de securitate vor fi receptionate de catre beneficiar/client in baza unui proces verbal de predare primire si a unui proces verbal de punere in functiune si instruirea personalului beneficiarului in folosirea lor
 • Conducatorii unitatilor au obligatia folosirii mijloacelor de protectie mecanofizica si a echipamentelor componente ale sistemelor de alarmare care sunt certificate conform standardelor europene sau nationale in vigoare de către organisme acreditate din tara ori din statele membre ale Uniunii Europene sau ale Spaţiului Economic European.

La finalizarea sistemelor de securitate, firma executanta preda  obligatoriu beneficiarului utilizator urmatoarele documente:

a) proiectul si avizul politiei;

b) instructiunile de utilizare a sistemului de securitate;

c) software-ul necesar functionarii fiecarui echipament instalat si documentele care atesta instruirea personalului utilizator desemnat de beneficiar;

d) jurnalul de service al sistemului de alarmare impotriva efractiei.

Personalizare

Fiecare client si locatie sunt analizate de specialistii nostri pentru a asigura masurile de securitate potrivite

24/7 Suport

Dispecerat operational, care monitorizeaza pemanent locatiile unde asiguram securitate si raspund cerintelor clientilor

Promptitudine

Raspundem eficient si corect oricarui incident de securitate sau cerinta de securitate

Angajati instruiti

Prin proceduri de selectie, recrutare, training, control evaluare si reinstruire asiguram angajati instruiti

Control si Supervizare

Prin echipele de management local si zonal, asiguram controlul si supervizarea permanenta a dispozitivelor de securitate.

Specializare

Prin proces continuu de instruire, promovare bune practici, folosire inovatie din domeniu si tehnologie validata asiguram specializarea angajatilor nostri

Ajutam companiile sa obtina succesul asiguran masuri de securitare potrivite

Mai intai intelegem si interpretam nevoia de securitate a clientilor nostri, analizam riscurile ce se pot materializa si apoi construim solutii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Fiecare pas facut de noi impreuna cu clientii nostrii duc intodeauna la o securitate sporita. Ajutam de fiecare data clientii nostri oferind consultanta in alegerea masurilor de securitate potrivita, tinand cont de fiecare data de bugetele alocate masurilor de securitate

paza si protectie
Despre BTM

Securitate eficienta prin angajati si proceduri personalizate

Securitatea este focusul nostru, iar prin utilizarea angajatilor instruiti si specializati plus proceduri si control asiguram securitatea eficienta oricarei locatii

Raportate si analiza incidente securitate

Statistica si analiza incidentelor de securitate ne asigura o buna imagine asupra securitatii locatiilor. Raportam  si investigam evenimentele de securitate si in urma analizelor efectuate luam masuri pentru a creste eficienta securitatii.

BTM Security

De ce sa alegi BTM ?

Balanta perfecta intre costuri si securitate pentru servicii de securitate eficiente

Servicii de paza si protectie personalizate

Angajati recrutati corect, proceduri personalizate, echipa de control si supervizare,  utilizare sisteme de securitate si tehnologii inovatoare pentru a asigura o securitate optima oricarui obiectiv

Angajati instruiti
95%
Control si supervizare
95%
Training permanent
90%
Raportare si analiza incidente
90%
Tehnologie si inovatie
90%

Contact Form