Compania

Despre noi

BTM Security

BTM CORPORATE SECURITY are indatorirea fata de clientii sai de a oferi cele mai bune servicii de securitate, pentru ca acestia sa-si poata desfasura activitatea in deplina siguranta si pentru a fi mereu cu un pas inaintea celorlalti. Am reusit sa castigam increderea clientilor nostri printr-o gama larga de servicii specifice pe care le oferim atat in Bucuresti, cat si la nivel national. Structura portofoliului BTM CORPORATE SECURITY cunoaste o paleta larga de servicii atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Folosim tehnologie de ultima ora si angajati, special selectati, pregatiti si antrenati cu scopul de a asigura securitatea caminului si a companiei dumneavoastra

work with us

Calitate garantata • Sistemul de Management al calitatii ISO 9001:2008 • Sistemul de Management de Mediu ISO 14001:2005 • Sistemul de Management al Informatiei ISO 27001:2006 • Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii ocupationale OHSAS 18001:2004 • Cod de buna practica pentru servicii de paza statica si patrulare mobile BS 7499:2013 Societatea dispune de asigurare incheiata cu Allianz-Tiriac Asigurari S.A. pentru suma de 300.000 euro.

work with us

BTM SECURITY ofera toata paleta serviciilor de paza executate cu personal uman si se adreseaza unei game largi de beneficiari, din diverse sfere de activitate. Servicii de protectie si paza a unor obiective industriale, comerciale, culturale, sportiv sau de alta natura, ce se executa prin agenti de paza bine instruiti, calificati si echipati. Serviciile beneficiaza de sprijinul echipajelor de interventie rapida cu misiunea de a interveni in cazul comiterii unor fapte anti-sociale, situatii care impun o actiune eficienta. Servicii de mentinere a ordinii si linistii cu ocazia desfasurarii unor manifestari publice ( spectacole, competitii, targuri).

work with us
Focus Securitate

Avantaje BTM

Specializare Securitate
Specializare Securitate
Competenta
Competenta
Bune practici
Bune practici
Technologie
Technologie
Calitate garantata
Calitate garantata
Inovatie
Inovatie