Monitorizare si interventie

Monitorizare sisteme de alarma si interventie rapida :

  • Activitatile de monitorizare si interventie sunt executate de SC BTM CORPORATE SECURITY prin dispeceratul central.
  • Dispecerizarea este activitatea de coordonare a resurselor de interventie operativa cu ajutorul sistemului de comunicatii, in functie de evenimentele primite prin mijloacele de monitorizare permanenta a starii unui sistem de securitate.
  • Pentru monitorizarea evenimentelor receptionate de unitatile centrale ale sistemelor de securitate la efractie, incendiu, control acces, societatea noastra asigura comunicatoarele GSM.
  • Pentru monitorizarea telefonica beneficiarul trebuie sa asigure linie telefonica, de preferat digitala.
  • Dispeceratul central permite monitorizarea alarmelor de incendiu, situatie in care se contacteaza unitatile de interventie ale pompierilor, politiei si salvarii, dupa ce in prealabil constatarea preliminara a fost facuta de echipajele de interventie ale SC BTM CORPORATE SECURITY.
  • Serviciul de interventie, la nivelul Municipiului Bucuresti, cuprinde echipaje operative formate din agenti pregatiti si echipati special ( pistol cu gaz – unde este necesar, veste, spray-uri paralizante) si agenti de interventie – conducatori auto dotati corespunzator( pistol cu gaz – unde este necesar, veste, spray-uri paralizante).
  • Activitatea de asigurare a securitatii se realizeaza prin imbinarea pazei umane de la nivelul fiecarei unitati, cu interventia prin personal specializat la semnalizarea mesajelor de alarma.
  • Numarul agentilor de paza/interventie se stabileste pentru fiecare unitate in parte in baza situatiei operative existente la nivel local.
  • Caile de comunicatie intre obiectivele supravegheate si Dispeceratul SC BTM CORPORATE SECURITY pot fi telefonice si/sau GSM (non-SMS).
Personalizare

Fiecare client si locatie sunt analizate de specialistii nostri pentru a asigura masurile de securitate potrivite

24/7 Suport

Dispecerat operational, care monitorizeaza pemanent locatiile unde asiguram securitate si raspund cerintelor clientilor

Promptitudine

Raspundem eficient si corect oricarui incident de securitate sau cerinta de securitate

Angajati instruiti

Prin proceduri de selectie, recrutare, training, control evaluare si reinstruire asiguram angajati instruiti

Control si Supervizare

Prin echipele de management local si zonal, asiguram controlul si supervizarea permanenta a dispozitivelor de securitate.

Specializare

Prin proces continuu de instruire, promovare bune practici, folosire inovatie din domeniu si tehnologie validata asiguram specializarea angajatilor nostri

Ajutam companiile sa obtina succesul asiguran masuri de securitare potrivite

Mai intai intelegem si interpretam nevoia de securitate a clientilor nostri, analizam riscurile ce se pot materializa si apoi construim solutii personalizate, pentru fiecare caz in parte.

Fiecare pas facut de noi impreuna cu clientii nostrii duc intodeauna la o securitate sporita. Ajutam de fiecare data clientii nostri oferind consultanta in alegerea masurilor de securitate potrivita, tinand cont de fiecare data de bugetele alocate masurilor de securitate

paza si protectie
Despre BTM

Securitate eficienta prin angajati si proceduri personalizate

Securitatea este focusul nostru, iar prin utilizarea angajatilor instruiti si specializati plus proceduri si control asiguram securitatea eficienta oricarei locatii

Raportate si analiza incidente securitate

Statistica si analiza incidentelor de securitate ne asigura o buna imagine asupra securitatii locatiilor. Raportam  si investigam evenimentele de securitate si in urma analizelor efectuate luam masuri pentru a creste eficienta securitatii.

BTM Security

De ce sa alegi BTM ?

Balanta perfecta intre costuri si securitate pentru servicii de securitate eficiente

Servicii de paza si protectie personalizate

Angajati recrutati corect, proceduri personalizate, echipa de control si supervizare,  utilizare sisteme de securitate si tehnologii inovatoare pentru a asigura o securitate optima oricarui obiectiv

Angajati instruiti
95%
Control si supervizare
95%
Training permanent
90%
Raportare si analiza incidente
90%
Tehnologie si inovatie
90%

Contact Form